GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Η μαγική λέξη είναι “απόσταση” - Τι ανέφερε για τα μπάνια στη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

Η επόμενη ημέρα, είναι αυτή που απασχολεί τόσο τους πολίτες όσο και την επιστημονική κοινότητα και τις ηγεσίες των χωρών σε όλο τον κ...

Η επόμενη ημέρα, είναι αυτή που απασχολεί τόσο τους πολίτες όσο και την επιστημονική κοινότητα και τις ηγεσίες των χωρών σε όλο τον κόσμο.

Ερωτηθείς για την άρση των περιοριστικών μέτρων, ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε πως “η μαγική λέξη είναι ‘απόσταση’ και μέτρα ασφαλείας, δηλαδή προσωπικά μέτρα προστασίας των ανθρώπων και της δημόσιας υγείας”.

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ερωτήθηκε και για τα μπάνια στη θάλασσα, σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα γι’ αυτό το ζήτημα ανέφερε ωστόσο πως “μπάνιο σε μια περιοχή που δεν έχει κόσμο έχει πάρα πολύ μικρό κίνδυνο”.

Το φλέγον ζήτημα είναι η λειτουργία των καταστημάτων, σημείωσε, για να συμπληρώσει ότι “ίσως χρησιμοποιηθεί μία μάσκα σε κλειστούς χώρους”. Ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η παρακολούθηση των επιδημιολογικών δεδομένων και πρόσθεσε: “Παρακολουθούμε και μαθαίνουμε και από την εμπειρία των άλλων χωρών και προσπαθούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε σχέδιο και στη δική μας πραγματικότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση