GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Εμφανίστηκε στο φινάλε κορυφαίας αμερικανικής σειράς - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, όπου κυνηγάει το όνειρό της. Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει εμφανιστεί κατά καιρο...

Η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, όπου κυνηγάει το όνειρό της. Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε διάφορες σειρές, όμως η τελευταία της συμμετοχή ήταν με διαφορά η πιο σημαντική.

Η Joanna Fyllidou, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα στην Αμερική, συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της κορυφαίας σειράς, Homeland, υποδυόμενη μια Ρωσίδα κατάσκοπο. Η σειρά κατασκοπίας με πρωταγωνίστρια την Claire Danes προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2011 και είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, και κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες από το φινάλε της σειράς στο Instagram, τονίζοντας παράλληλα: «Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση