GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στο Λονδίνο μας έβλεπαν με τις μάσκες και γελούσαν

Του Διονύση Βερβελέ, Σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση από αυτήν που έχουν συνηθίσει βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακ...

Του Διονύση Βερβελέ,

Σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση από αυτήν που έχουν συνηθίσει βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στην Realnews για το πως περνάει αυτές τις ημέρες και στέλνει το μήνυμά του σε όλον τον κόσμο, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Είστε πολλές ημέρες εκτός προπονήσεων. Πως είναι πλέον η καθημερινότητα για εσάς;

- Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Μένουμε στο σπίτι, προσπαθώντας να έχουμε εναλλακτικές. Σίγουρα δίνουμε βάρος στην εκγύμνασή μας, ωστόσο εγώ θα παίξω λίγο Playstation, θα διαβάσω βιβλία, θα μαγειρέψω κιόλας.

Πως βλέπεις, από την πλευρά σου, την κατάσταση με τον κορονοϊό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό;

-Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να προσέχει πολύ. Πρέπει να ακούει τις οδηγίες των ειδικών και είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε όλα αυτά που μας λένε όλοι μας. Αν τηρήσουμε όλα αυτά, πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, πως θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Εδώ ελήφθησαν νωρίς αρκετά μέτρα και αυτό μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει όμως να προσέχουμε πολύ! Αυτό συμβουλεύει και στον κόσμο να κάνει, για το καλό όλων μας.

Και στην Αγγλία που είχατε παίξει τέλη Φεβρουαρίου με την Άρσεναλ, τα πράγματα είναι δύσκολα...

-Η κατάσταση είναι ανησυχητική σε όλον τον κόσμο πλέον, το δείχνουν οι αριθμοί των κρουσμάτων και των νεκρών. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο Λονδίνο, βγήκαμε έξω φορώντας μάσκες. Μας έβλεπαν τότε και πολλοί γελούσαν. Λίγες ημέρες μετά, το πρόβλημα ήταν παντού. Κι εμείς τότε δεν πιστεύαμε πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγηθεί εδώ η κατάσταση, αλλά το ζούμε. Πλέον, βλέπεις όλους να πηγαίνουν σούπερ μάρκετ φορώντας μάσκες, είναι και τα βλέμματα του κόσμου κάπως. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να προσέχουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση