GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πέθανε θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ

Μία από τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες του αμερικανικού μπέιζμπολ, ο Στιβ Νταλκόφσκι απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, έπειτα από μάχ...

Μία από τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες του αμερικανικού μπέιζμπολ, ο Στιβ Νταλκόφσκι απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό.

Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ στο MLB, ο Νταλκόφσκι υπήρξε μέρος της κουλτούρας του αμερικανικού μπέιζμπολ. Θρύλοι του παιχνιδιού όπως ο Τεντ Ουίλιαμς και ο Τομ Σίβερ, τον περιέγραφαν ως τον ταχύτερο ρίπτη που είχαν δει ποτέ. Όμως αυτό το πλεονέκτημα αποδείχθηκε τελικά μειονέκτημα, καθώς δεν αγωνίσθηκε σε υψηλό επίπεδο, ακριβώς επειδή δεν μπορούσε να ελέγξει την ταχύτητα των βολών του.

Ο Νταλκόφσκι ενέπνευσε τον χαρακτήρα του «Nuke Laloosh» που έπαιξε ο Τιμ Ρόμπινς στην ταινία «Duo à trois», που κυκλοφόρησε το 1988 και στην οποία παίζουν επίσης η Σουζαν Σάραντον και ο Κέβιν Κόστνερ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν ως θέμα το μπέιζμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση