GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ζοσέ Σα για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων

Ενήμερος και κολακευμένος για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων προς το πρόσωπο του εμφανίστηκε ο Ζοσέ Σα σε συνέντευξη του σε πορτογαλική...

Ενήμερος και κολακευμένος για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων προς το πρόσωπο του εμφανίστηκε ο Ζοσέ Σα σε συνέντευξη του σε πορτογαλική ιστοσελίδα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το φιλολογικό ενδιαφέρον από Γουέστ Χαμ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέτις και απάντησε χωρίς δισταγμό:

«Το έχω δει. Είναι ωραίο να μιλάνε για σένα. Είναι ένα δείγμα ότι αναγνωρίζεται η δουλειά μου και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι αυτό συμβαίνει. Τα πράγματα πάνε καλά για εμάς στην Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ενδιαφέρον από ξένες ομάδες. Είμαι χαρούμενος για αυτό».

Ο Ζοσέ Σα έπλεξε το εγκώμιο των “ερυθρόλευκων” και επεσήμανε ότι έχει την βοήθεια όλης της ομάδας:

«Εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και στόχος μου είναι να μην δέχομαι γκολ. Όλοι είμαστε καθοριστικοί σε μία ομάδα, όχι μόνο εγώ.

Για να πηγαίνω εγώ καλά, πρέπει να πηγαίνει και η άμυνα και το κέντρο επίσης. Ο πρώτος αμυνόμενος είναι πάντα ο επιθετικός. Δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που πάει καλά, δεν πρέπει να το εξατομικεύουμε. Δεν πάει καλά η ομάδα χάρη σε εμένα, εγώ πάω καλά χάρη στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση