GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Πέφτει στο κενό η προσπάθεια εκφοβισμού

Την καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση με μολότοφ που έγινε τα ξημερώματα στον όμιλο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, εξέφρασε ο κυβερνητικό...

Την καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση με μολότοφ που έγινε τα ξημερώματα στον όμιλο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Να καταδικάσω εκ μέρους της κυβέρνησης, κάθε προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης. Αυτή η προσπάθεια εκφοβισμού πέφτει στο κενό γιατί η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή και απομονώνει τέτοιες ενέργειες», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία προσέγγισαν το κτίριο του σταθμού από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως και πέταξαν συνολικά τρεις βόμβες μολότοφ. Μία από τις μολότοφ εξερράγη στον προαύλιο χώρο και άλλη μία σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου προξένησε μικρές υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους. Προανάκριση για την επίθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια. Αστυνομικοί εξετάζουν τα βίντεο από κάμερες στο κτίριο και την γύρω περιοχή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τους τέσσερις άγνωστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση