GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Έχουμε γίνει φίλοι - Μου τον πρότεινε ο Κικίλιας

Για τον ρόλο του Σωτήρη Τσιόδρα στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού μιλά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη του στ...

Για τον ρόλο του Σωτήρη Τσιόδρα στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού μιλά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής, ενώ αποκαλύπτει ότι πλέον έχουν γίνει φίλοι.
«Τον Σωτήρη μου τον πρότεινε ο Βασίλης Κικίλιας, λέγοντάς μου ότι είναι ο καλύτερος για αυτή τη δουλειά. Μίλησα, αποκτήσαμε πολύ γρήγορα μια πολύ καλή προσωπική επαφή. Ήξερα, φυσικά, και το βιογραφικό του. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι απλώς εξαιρετικά καταρτισμένος επιστημονικά, αλλά και κάποιος με πολύ μεγάλες προσωπικές και ανθρώπινες ευαισθησίες. Ένας πραγματικός γιατρός. Νοιάζεται για την υγεία των ασθενών του. Αυτή τη στιγμή βέβαια ασθενείς του, σχήμα λόγου, είμαστε όλοι μας, ολόκληρη η χώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας όμως, έδειξε και μια μεγάλη ικανότητα να μεταφέρει τα μηνύματα με έναν τρόπο απλό, αλλά ταυτόχρονα και έντονα συναισθηματικό. Νομίζω του οφείλουμε πάρα πολλά στην προσπάθειά μας να πείσουμε ότι αυτό το οποίο κάνουμε είναι για το καλό μας» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης .
«Τολμώ να πω ότι έχουμε γίνει φίλοι. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία ανταλλάσσουμε πολλά μηνύματα καθημερινά, του στέλνω πάρα πολύ υλικό, από αυτά τα οποία κι εγώ διαβάζω, προσπαθώ κι εγώ να ενημερώνομαι όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε θέματα τα οποία ξεφεύγουν κατά πολύ της δικιάς μου εξειδίκευσης. Και οι δύο είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να αναλύουμε τα δεδομένα, να εμπιστευόμαστε τα δεδομένα και να παίρνουμε αποφάσεις με βάση τα δεδομένα. Έχω βρει έναν άνθρωπο που σκέφτεται όπως εγώ και νομίζω αυτό βοηθάει και τους δυο μας», συμπληρώνει ο Πρωθυπουργός , αναφερόμενος στον καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση