GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΗ: Αυτή είναι η τηλεφωνική γραμμή για πληρωμή λογαριασμών - Πώς θα γίνεται η διαδικασία

Τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin, θα μπορούν οι πελάτες της ΔΕΗ να εξοφλούν τους λογαρια...

Τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin, θα μπορούν οι πελάτες της ΔΕΗ να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος, ανακοίνωσε η επιχείρηση στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης των συναλλαγών για τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή των λογαριασμών θα γίνεται τηλεφωνικά στο 11770 με την εξής διαδικασία: με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ' εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση