GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξης Γεωργούλης: Τι απάντησε στη Βάνα Μπάρμπα για τους " διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για το πως βιώνει την καραντίνα στη Λάρισα ο ίδιος αλλά και οι συμπολίτες του, για τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που οργανώνει στο πλαίσιο του κορονοϊού αλλά δεν δίστασε να απαντήσει στα σχόλια της Βάνας Μπάρμπα για τους "διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές".

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Δεν ξέρω αν είναι πολλές ή μία. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο... Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε. Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Όσοι μπορούν να κάνουν κάποιο έργο βγαίνοντας από τα σπίτια τους και προσφέροντας κάποιο κοινωνικό έργο, θα πρέπει να το κάνουν, είναι υποχρέωσή μας και όχι να μείνουμε μόνο στο σπίτι. Στο σπίτι πρέπει να μείνουμε για να κρατηθούμε μακριά από επαφές για τη μετάδοση του ιού. Αν κάποιοι μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους που είναι μόνοι τους ή έχουν ανάγκη, πρέπει να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση