GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρτσαλάκης: Είμαι πολύ συγκινημένος - Τι είπε για την περιπέτεια με την υγεία του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το ενδιαφέρον που το...

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το ενδιαφέρον που του έδειξε ο κόσμος και για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε.

"Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί εισέπραξα μία αντίδραση ενός κόσμου που με συγκίνησε πολύ που ενδιαφέρθηκε για αυτό που έπαθα. Διαπίστωσα ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που είναι της τάξης των πενήντα χρόνων, έγινε κάτι και είχε μια απήχηση και κάποιοι άνθρωποι πέρασαν καλά, ένιωσαν κάτι. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις και ένιωσα πραγματικά συγκινημένος για όλη αυτή την ιστορία και διαπίστωσα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν περισσότερα πράγματα για σένα" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό και πρόσθεσε:

"Θεωρούν ότι είσαστε φίλοι, θεωρούν ότι είστε παρέα. Και στην παρέα σου λες πέντε πράγματα παραπάνω. Αυτό που θεωρείται μια παρέα, λείπει αυτή τη στιγμή και μπαίνει πιο μέσα και ρωτάει αν παντρεύτηκε, χώρισε, έκανε παιδιά κλπ. Όλο αυτό δεν έχει σχέση με κλειδαρότρυπα και με περιέργεια ή ότι είμαστε ένας κλάδος – χώρος που είμαστε 'μπάτε σκύλοι αλέστε', αλλά πραγματικά επειδή οι άνθρωποι μας αγαπούν και μας θεωρούν παρέα τους και δικούς τους ανθρώπους, νιώθουν την ανάγκη να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω και είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είμαι καλά τώρα".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση