GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα, τον οποίο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει, όπως δήλωσε η ίδια, μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Πα...

Για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα, τον οποίο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει, όπως δήλωσε η ίδια, μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή του Open, "Έλα, Χαμογέλα".
"Γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση .Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν ταγκό στον κήπο. Όλο αυτό ήταν πολύ συγκινητικό" είπε η ηθοποιός ενώ σχολίασε: "Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα, του άρεσε πολύ η Όπερα, με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο, με τη μαμά και τον μπαμπά πηγαίναμε συνέχεια θέατρο".
Όσο για τον θάνατό του που επήλθε μέσα στην καραντίνα είπε: "Δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετίσω, με πήρε η μητέρα μου και μου είπε ότι είχε φύγει. Μας είχε προετοιμάσει η μητέρα μου, μού είχε πει ότι δεν ήταν καλά τις τελευταίες ημέρες. Όταν μου είπε ότι έφυγε, δεν πρόλαβα να πάω στο σπίτι να τον δω γιατί τον είχαν πάρει και για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν ούτε το φέρετρο. Δεν τα κατάφερα να τον αποχαιρετίσω αλλά τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω όπως θέλω να τον έχω, χαρούμενο, γλυκό, ήταν ένας άγιος άνθρωπος".
Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση