GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλιππος Καμπούρης: Τι λέει η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από εγ...

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η σύζυγός του που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του αναφέρθηκε στη κατάσταση της υγείας του.

"Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν από εκεί. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα", είπε η σύζυγός του μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

"Δεν ήταν καθόλου στεναχωρημένος ή αγχωμένος. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά περίπου μετά την Ανάσταση έγινε. Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή πλευρά του προσώπου του, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει 'Άννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα'. Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση