GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Τριγμοί στον γάμο του Δούκα με τη Μυρσίνη - Το μυστικό που φέρνει τα πάνω-κάτω

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με την επιστροφή της σειράς στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Σύμφωνα με το "...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με την επιστροφή της σειράς στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Σύμφωνα με το "Τηλέραμα" ο γάμος του Δούκα και της Μυρσίνης κλονίζεται.

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα τι είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη. Του λέει για τη σχέση που είχαν και τον λόγο για τον οποίο τελείωσε. Σοκαρισμένος, ο Δούκας συνειδητοποιεί ότι όλη του η ζωή ήταν ένα ψέμα και ετοιμάζεται να αναθεωρήσει τα πάντα στον γάμο του. Πρώτα όμως ζητά από τη Μυρσίνη να του πει αν όλα όσα του ανέφερε ο αδελφός του είναι αλήθεια.

Εκείνη καταλαβαίνει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και πρέπει αμέσως να βρει έναν τρόπο να ξεγλιστρήσει. Στη συνέχεια ο Δούκας συνδέει τα κομμάτια του παζλ και καταλαβαίνει πως η σχέση της γυναίκας του με τον Κυπραίο ίσως δεν ήταν και τόσο αθώα όσο ισχυριζόταν εκείνη. Είναι τότε που ο Δούκας ζητάει από τη Μυρσίνη να του αποδείξει πως όλα αυτά τα χρόνια τού είναι πιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση