GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τη θρυλική Σούλη Σαμπάχ

Τον δικό της Γολγοθά περνά η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso"...

Τον δικό της Γολγοθά περνά η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso" που επικαλείται άνθρωπο ο οποίος την επισκέπτεται κατά διαστήματα, λόγω των μέτρων προφύλαξης κατά του κορονοϊού, "ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον".Όπως προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος "αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου".Η πρωταγωνίστρια με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου δεν έχει κανέναν συγγενή στο πλευρό της, παρά μόνο την οικονόμο της που τη φροντίζει πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα υγείας της Σούλης Σαμπάχ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά, επανήλθε και τώρα την ταλαιπωρεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το πάλεψε χωρίς να το βάλει κάτω μέχρι που κέρδισε τη δύσκολη μάχη.

Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια, μία πτώση που είχε πέφτοντας από τη σκάλα, την καθήλωσε στο κρεβάτι. Η ίδια τα Χριστούγεννα του 2018 μίλησε τελευταία φορά δημοσίως για όσα βίωνε, αποκαλύπτοντας πως η μοναξιά την είχε κυριεύσει."Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή. Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό. Δυστυχώς κι εγώ όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;", είχε πει η ίδια στην "Espresso".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση