GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Φρίκη στη Νέα Υόρκη - Γραφείο κηδειών διατηρούσε πτώματα σε φορτηγά χωρίς ψύξη - ΒΙΝΤΕΟ

Η πόλη της Νέας Υόρκης παρέδωσε την Τετάρτη ένα φορτηγό -ψυγείο σε γραφείο κηδειών αφού αποκαλύφθηκε ότι αυτό αναγκαζόταν να διατηρεί πτώ...

Η πόλη της Νέας Υόρκης παρέδωσε την Τετάρτη ένα φορτηγό -ψυγείο σε γραφείο κηδειών αφού αποκαλύφθηκε ότι αυτό αναγκαζόταν να διατηρεί πτώματα σε απλά φορτηγά, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters. Ο ίδιος επεσήμανε ότι είδε πτώματα μέσα σε ένα φορτηγάκι, ενώ δύο ακόμη ίδια οχήματα όπως και ένα μεγάλο φορτηγό ήταν σταθμευμένα έξω από το γραφείο κηδειών.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε ότι περίπου 100 πτώματα διατηρούνταν στα οχήματα αυτά, αφού χάλασε το ψυγείο του γραφείου κηδειών. Τα πτώματα εντοπίστηκαν αφού γείτονες παραπονέθηκαν για άσχημη οσμή που προερχόταν από τα φορτηγά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η Νέα Υόρκη είναι επίκεντρο της επιδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ και τα γραφεία κηδειών της πόλης δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη αύξηση της δουλειάς. Μάλιστα αναφέρουν ότι εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των θανάτων καθυστερούν εβδομάδες να θάψουν ή να αποτεφρώσουν τους νεκρούς.
Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι είχαν πεθάνει εξαιτίας της covid-19 στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters.
Δείτε το βίντεο από το nbcnewyork.com:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση