GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Σλούκα: Όσο ήμουν σε καραντίνα έπαιρνα φαγητό με κουβαδάκι

Σε καραντίνα για 14 μέρες έμεινε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ακόμα αναρωτιέται εάν προσβλήθηκε από κορονοϊό ή ήταν η ιδέα του. Στις 21...

Σε καραντίνα για 14 μέρες έμεινε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ακόμα αναρωτιέται εάν προσβλήθηκε από κορονοϊό ή ήταν η ιδέα του. Στις 21 Μαρτίου έμαθε ότι το πρώτο δείγμα που έδωσε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ήταν θετικό αλλά λίγες μέρες αργότερα το δεύτερο βγήκε αρνητικό. «Στ’ αλήθεια δεν ξέρω αν προσβλήθηκα ή όχι. Πάντως εάν όντως κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λένε ασυμπτωματικός» , λέει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα «από ό,τι φαίνεται οι συμπαίκτες μου (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) έφεραν τον κορονοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός ότι μας έζωσαν όλους τα φίδια».

Όταν ανακοινώθηκε το δεύτερο δείγμα, ο 30χρονος γκαρντ βρισκόταν ήδη στη Θεσσαλονίκη. «Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου, η Αναστασία. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί» αναφέρει ο Κώστας Σλούκας. Την καραντίνα, όπως λέει, την πέρασε με… υπνοθεραπεία. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά».

Μετά τη λήξη της καραντίνας ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, μένει μαζί με τη μητέρα του και στέλνει μηνύματα στο 13033 για να λάβει τις απαραίτητες άδειες εξόδου με σκοπό τη σωματική άσκηση. «Πηγαίνω στο δικό μου γυμναστήριο που άνοιξα πέρυσι με έναν φίλο μου και προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα», δηλώνει στα ΝΕΑ.

Όπως όλη η ανθρωπότητα, έτσι και ο Κώστας Σλούκας νιώθει άβολα και περίεργα. «Δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση.. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως αλλάζεις τον τρόπο σκέψης και επαναπροσδιορίζεις πολλά πράγματα…».

Κλεισμένος στο σπίτι, πέρα από τον ύπνο, ο Σλούκι Σλουκ, τη βγάζει αρκετές ώρες μπροστά στην τηλεόραση. «Δεν έχω υποκύψει ακόμα στον πειρασμό να δω τον καινούργιο κύκλο του La Casa de Papel, αλλά επειδή παρακολούθησα τις προηγούμενες το συστήνω ανεπιφύλακτα», τονίζει στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση