GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ-Κεφαλογιάννης: Αυξάνονται τα δρομολόγια στα ΜΜΜ - Παρατείνεται η αναστολή του Δακτυλίου - ΤΩΡΑ

Την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων από την πρώτη μέρα εφαρμογής του πλαισίου σταδιακής άρσης των περιορισμών ανακοίνωσε ο υφυπ...

Την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων από την πρώτη μέρα εφαρμογής του πλαισίου σταδιακής άρσης των περιορισμών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι «στο Μετρό και στον Ηλεκτρικό η συχνότητα των συρμών είναι στα 7,5 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής και σχεδιάζουμε να κατέβει στα 6 λεπτά», ενώ στο Τραμ «από τα 11 λεπτά στόχος είναι να φθάσουμε στα 8 λεπτά στις ώρες αιχμής». Ταυτόχρονα επισήμανε ότι «στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από 550 οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα θα ανέλθουμε το επόμενο διάστημα στα 1.000».

Σε ό,τι αφορά τον περιορισμό της πυκνότητας μετακίνησης του πληθυσμού και την αποσυμφόρηση της κίνησης στα ΜΜΜ κατά τις ώρες αιχμής, ανακοίνωσε ότι διαφοροποιείται η ώρα προσέλευσης των εργαζόμενων στη Δημόσια Διοίκηση και κατανέμεται σε τρεις ζώνες: (07.00, 08.00 και 09.00 π.μ.).

Σε ό,τι αφορά τα Ι.Χ., παρατείνεται η μη ισχύ του Δακτυλίου για τον Μαΐο, ενώ ανακοίνωσε ότι από τις 4 Μαΐου θα υπάρχει η «δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων πλέον του οδηγού, στη μετακίνηση με τα Ι.Χ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση