GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Νέα... τσουγκρίσματα και ανατροπές - Τι αποκαλύπτει η Κάτια Δανδουλάκη

Το πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουμε την καραντίνα και τις άγιες μέρες επισήμανε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Realnews και στον Β...

Το πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουμε την καραντίνα και τις άγιες μέρες επισήμανε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Realnews και στον Βασίλη Μπουζιώτη η Κάτια Δανδουλάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε όμως και για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» την οποία θεωρεί "δώρο" στην καλλιτεχνική της πορεία.

Το τηρείς εσύ το «Μένουμε σπίτι», Κάτια;

-Φυσικά, και δεν μπορώ να κατανοήσω πώς κάποιοι... κάνουν του κεφαλιού τους όταν είναι ξεκάθαρο, πως, μη τηρώντας τα μέτρα που έχει επιβάλει για το καλό μας το κράτος, βάζουν σε κίνδυνο και τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους. Βλέπεις να πειθαρχεί ένας ολόκληρος λαός που δύσκολα «περιορίζεται» και δεν μπορείς παρά να οργιστείς με τους απείθαρχους, που νομίζουν, οι ανόητοι πως είναι... υπεράνθρωποι. Μας κρούει δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου ο Τσιόδρας, αυτός που έγινε στις δύσκολες αυτές ημέρες ο άνθρωπος της καρδιάς μας, και αυτοί, που ευτυχώς δεν είναι πολλοί, αλλά την κάνουν τη ζημιά τους, κινούνται ανεύθυνα. Στο «Αγαπάτε αλλήλους» έχω να προσθέσω το «Μένουμε στο σπίτι». Είναι πράξη αγάπης να νοιάζεσαι για το κοινό όλων μας, Βασίλη!

Πως περνάς τις ημέρες της καραντίνας;

-Τον πρώτο καιρό που «πάγωσαν» και οι παραστάσεις του «Εγκλήματος στο Όριεν Εξπρές» και τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες», κοιμόμουν κάτι δεκαπεντάωρα που δεν τα πίστευα. Είχα πολύ μεγάλη κούραση από τα δεκάωρα γυρίσματα και τις παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μετά άρχισα να τακτοποιώ τα χαρτιά μου, να διαβάζω έργα που είχα αφήσει σε ντάνες και έπειτα ήρθε η... τρέλα της απολύμανσης σε ένα πεντακάθαρο σπίτι! Έτριβα τις γωνίες, τα πατώματα, έβαζα γάντια, έβγαζα γάντια, ξανά και ξανά. Όταν κατάλαβα ότι ήμουν... του γιατρού, σταμάτησα για λίγο και μετά συνέχισα απτόητη. Και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της καραντίνας.

Τι γίνεται με τις Άγριες Μέλισσες;

-Είμαστε όλοι σε στάση αναμονής για τη σειρά αυτή, που ήταν ένα “δώρο” για εμένα και που υπογράφεται από άξιους συντελεστές οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό γι’ αυτήν.

Στο στοκ των επεισοδίων που δεν έχουν βγει, θα μάθουμε ποιος είναι ο γιος της Ανέτ;

-Στο στοκ όχι και δεν ξέρω, πίστεψε με, πότε θα συμβεί. Ξέρουμε ελάχιστα μόνο από τα προσεχώς. Έρχονται νέα… τσουγκρίσματα, πάντως, μαζί με απίστευτες ανατροπές. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Θα είσαι και του χρόνου στη σειρά, φυσικά…

-Φυσικότατα! Με χαρά και ενθουσιασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση