GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρίντεζης: Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό

Για το όνειρό του να αποσυρθεί από το μπάσκετ και τα παρκέ ως παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της ΕΡΤ. ...

Για το όνειρό του να αποσυρθεί από το μπάσκετ και τα παρκέ ως παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Καταιγισμός ερωτήσεων. Τι να πω, ο στόχος μου είναι λίγο-πολύ γνωστός. Να έχουμε την υγεία μας, να προσφέρουμε όσο μπορούμε ακόμα. Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, να κλείσω την καριέρα μου εδώ που το επιθυμώ πάρα πολύ.

Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και πλάνα όταν γύρω σου γίνονται όλα αυτά. Δεν προσπαθώ να το αποφύγω, αλλά στο μυαλό μας βρίσκονται ο ιός και η κρίση, προσωπικά νιώθω άβολα να μιλάω για το μέλλον μου. Ξέρει ο κόσμος ποιο είναι το όνειρό μου. Μακάρι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να την ευχαριστιέται ο κόσμος και να ξαναέρθουν επιτυχίες που το θέλουμε πάρα πολύ", τόνισε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση