GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πέθανε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής παπουτσιών Σέρτζιο Ρόσι

Ο Σέρτζιο Ρόσι, ο φημισμένος Ιταλός υποδηματοποιός πέθανε σε ηλικία 84 ετών. Ο σπουδαίος δημιουργός υποδημάτων, ο οποίος ίδρυσε ένα α...

Ο Σέρτζιο Ρόσι, ο φημισμένος Ιταλός υποδηματοποιός πέθανε σε ηλικία 84 ετών. Ο σπουδαίος δημιουργός υποδημάτων, ο οποίος ίδρυσε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand της Ιταλίας το 1968, πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Ο Σέρτζιο Ρόσι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Τσεζένα, εδώ και λίγες μέρες και η κατάσταση της υγείας ξαφνικά επιδεινώθηκε. Ο διευθύνων σύμβουλος του brand, Ρικάρντο Σούτο - ο οποίος είναι στην εταιρεία από τον Απρίλιο του 2016 - ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του Σέρτζι Ρόσι σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το wwd.

«Ήταν μεγάλη χαρά που τον γνώρισα» δήλωσε ο Ρικάρντο Σούτο. «Ήταν ο πνευματικός μας καθοδηγητής και εξακολουθεί να είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Τη δεκαετία του '60 ο Σέρτζιο Ρόσι άρχισε να δημιουργεί τα πρώτα γυναικεία υποδήματα πολυτελείας, μαθαίνοντας την τέχνη του υποδηματοποιού από τον πατέρα του και στη συνέχεια άρχισε να τα εξάγει σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση