GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Σπαλιάρας: Ψάχνω ωάριο για να τεκνοποιήσω - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και στον Κώστα Βαϊμάκη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων...

Συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και στον Κώστα Βαϊμάκη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στην επιθυμία του να κάνει οικογένεια και την ανήθικη πρόταση που περιμένει.

«Περιμένω αυτήν την ανήθικη πρόταση που βλέπουμε στο Χόλιγουντ για το 1.000.000 δολάρια και κανείς δεν έχει έρθει ακόμα. Ανήθικη πρόταση θέλετε; Ένα εκατομμύριο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε καταφατικά λέγοντας: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια το σκέφτομαι. Το ωάριο ψάχνω για να τεκνοποιήσω. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά να πω ότι κάποια κοπέλα είναι η κατάλληλη για μάνα των παιδιών μου».

«Έχω τέσσερα χρόνια που σκέφτομαι πιο έντονα τον γάμο, παλαιότερα δεν με ενθουσίαζε το γεγονός να είμαι με μία γυναίκα ή να συγκατοικώ. Μου φαινόταν λίγο βαρετό όλο αυτό. Τα τελευταία χρόνια το σκέφτομαι πιο έντονα. Με επηρέασε και λίγο το γεγονός ότι έφυγε ο πατέρας μου και ήρθα πιο κοντά στην οικογένειά μου. Ίσως να ένιωσα και ενοχές που δεν πρόλαβα να του κάνω εγγόνι», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός και μοντέλο ρωτήθηκε και για την περιβόητη ατάκα με τις 4.000 γυναίκες. «Δέχθηκα πιέσεις μέχρι και απειλές για να δηλώσω κάτι ζουμερό. Γενικά, δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω και κάνω, μου αρέσει που είμαι αυθόρμητος. Απλά, νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο έδωσα πάτημα σε κάποιους ανθρώπους που θέλουν να σταθούν μόνο σε αυτό. Κρίνοντάς με βάση αυτής της δήλωσης νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο με αδικούν», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση