GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΕΙΣ τους σώσαμε, κλεισμένοι στα σπίτια μας, για να μην αποκαλυφθεί η γύμνια του Δημόσιου συστήματος Υγείας και για να μην θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Είναι εκπληκτική η "ευελιξία" και η εφευρετικότητα της γλώσσας τους! Ενώ ετοιμάζονται να προσθέσουν κα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Είναι εκπληκτική η "ευελιξία" και η εφευρετικότητα της γλώσσας τους!
Ενώ ετοιμάζονται να προσθέσουν και την μπάλα, στις...
αλυσίδες μας, αποδεχόμενοι την "γραμμή στήριξης" (της οικονομίας των Γερμανών), μέσω του ESM, αγνοούν, επιδεικτικά, ότι η χώρα μας διαθέτει ένα "μαξιλάρι" τουλάχιστον 20 δις, που μπορούν να το αξιοποιήσουν!
Εκμεταλλευόμενοι, αναίσχυντα, τον εγκλεισμό μας, που έσωσε το μισοπεθαμένο σύστημα Υγείας, οργιάζουν,
- Εκδίδοντας αποφάσεις για χαριστικές απαλλαγές φόρων και προστίμων εκατομμυρίων, προς ημετέρους,
- Αποφυλακίζουν τους οικονομικούς εγκληματίες πρώην υπουργούς, αλλά κρατούν στις φυλακές τους ηλικιωμένους.
- Μοιράζουν την "πίτα" των 11 εκατομμυρίων, για την δωρεάν διαφήμιση του "Μένουμε σπίτι", χωρίς καν να δημοσιοποιούν, πού δόθηκαν, αυτά τα χρήματα του Ελληνικού λαού!
- Χαρακτηρίζουν "χρεοκοπημένη" την ΔΕΗ και κλέβουν τα ταμεία της, προσφέροντας, "δωρεές", σε υγειονομικό υλικό, στα ξεχαρβαλωμένα νοσοκομεία μας, ενώ αρνούνται να επιτάξουν αυτά τα υλικά, από τα ιδιωτικά νοσοκομεία.
- Καταστρέφουν 200.000 κιλά λαχανικών, στην Κρήτη, για να μην αποζημιώσουν τους αγρότες και να τα μοιράσουν δωρεάν, σε κοινωνικές δομές.
- Αρνούνται να υποχρεώσουν τις Τράπεζες να πληρώσουν, έστω και ένα ευρώ, που μπορεί να διατεθεί, σε μόνιμες προσλήψεις γιατρών, στα Δημόσια νοσοκομεία. Προτιμούν να κατακλέβουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων.
Όλα αυτά τα τα αγνοούν, προβάλλοντας το κλασσικό τους μοτίβο: "Σας σώσαμε"! "Δεν γίναμε Ιταλία και Ισπανία"!
Όμως, ΕΜΕΙΣ τους σώσαμε, κλεισμένοι στα σπίτια μας, για να μην αποκαλυφθεί η γύμνια του Δημόσιου συστήματος Υγείας και για να μην θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχθούμε νέα Μνημόνια, διανθισμένα με οποιοδήποτε περιτύλιγμα της καταστροφολογίας!

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή εμείς δεν σωθήκαμε,ούτε σώσαμε άλλους κλεισμένοι στα σπίτια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση