GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκης Σακελλαρίου: Στην καραντίνα μου λείπει η ανθρώπινη ζεστασιά και η αγκαλιά - ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτές τις ημέρες της καραντίνας μου λείπουν οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Σαφέστατα. Είναι λογικό αυτό γιατί όσο κι αν έχουμε εξο...

"Αυτές τις ημέρες της καραντίνας μου λείπουν οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Σαφέστατα. Είναι λογικό αυτό γιατί όσο κι αν έχουμε εξοικειωθεί με τα καινούργια μέσα του διαδικτύου, η ανθρώπινη ζεστασιά και αγκαλιά είναι που μας λείπει. Τουλάχιστον σε εμένα προσωπικά. Δεν μπορούν αυτά να αντικατασταθούν” δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

"Το θέατρο στηρίζεται σε αυτή τη ζεστασιά, στην ανθρωπίλα που λέμε, στην ανθρώπινη επαφή και δυστυχώς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα επανέλθουμε σε κάποια κανονικότητα. Ευελπιστούμε ότι δεν θα ξεχαστούμε και εμείς από τους αρμόδιους" τόνισε.

“Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μας δίχασαν με τον κορονοϊό, αυτό είναι και το πολύ θετικό. Δηλαδή σε όλους έρχονται πράγματα στοιχεία της ζωής μας που μας ένωσαν. Καταρχήν, μας ένωσε ο φόβος κάποιου δύσκολου συμβάντος. Φοβηθήκαμε και αυτόματα θυμηθήκαμε κάποια συναισθήματα που σχεδόν τα είχαμε ξεχάσει. Καταλάβαμε το πόσο ευάλωτοι είμαστε μπροστά στο λυσιτελές της ζωής να το πω ποιητικά και αυτόματα κινηθήκαμε με μεγαλύτερη διάθεση να πλησιάσουμε τον άλλο, να θυμηθούμε πρόσωπα που έχουμε ξεχάσει και λιγότερο να σκεφτούμε πράγματα που μας έχουν χωρίσει” ανέφερε ο ηθοποιός.

"Ήταν παρόμοιο αυτό που βίωσα, ήταν μια πνευμονία και αυτή. Οι νοσηλευτές, το προσωπικό της εντατικής όχι μόνο του "Σωτηρία" ήταν ήρωες πριν γίνουν όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα. Απλά τώρα άνοιξε ο φακός και επειδή το πρόβλημα αφορά όλον τον κόσμο. Είναι συγκινητική η επαφή που προσπαθούμε να κρατήσουμε μια επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς. Ήταν και είναι κάτι που επιδεινώθηκε εκεί που δεν το περίμενα, είναι κάτι που σε εκπλήσσει, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Κατέρρευσα μέσα σε μια ημέρα. Την μία ημέρα έκανα παραστάσεις και την άλλη ημέρα ήμουν χάλια” είπε σχετικά με τη νόσο των λεγεωνάριων ο Άκης Σακελλαρίου.

"Η μεγαλύτερη αλαζονεία είναι να σκεφτείς ότι δεν θα συμβεί σε σένα. Ευτυχώς πολύ γρήγορα κατάλαβαν και οι νεότεροι ότι δεν αφορά μόνο τις ευπαθείς ομάδες και πολύ σωστά πήραμε αυτά τα μέτρα" σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση