GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Αυτά είναι τα νέα συμπτώματα του κορονοϊού

Σε μία σειρά νέων συμπτωμάτων που σχετίζονται με τον κορονοϊό αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγεία...

Σε μία σειρά νέων συμπτωμάτων που σχετίζονται με τον κορονοϊό αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον ιό, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, η Επιτροπή, πέρα από τα ήδη γνωστά συμπτώματα, όπως ο πυρετός, ο βήχας και η δυσκολία αναπνοής, πρόσθεσε στη λίστα και τα εξής συμπτώματα: κρυάδες, ρίγος, μυαλγίες, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, διαταραχή γεύσης και όσφρησης.

«Τα συμπτώματα, σας θυμίζω, εμφανίζονται δύο με 14 ημέρες μετά την έκθεση μας στο ιό» τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας και συμπλήρωσε ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων εμφανίζονται τρεις με επτά ημέρες μετά.

Επίσης, τα νέα δεδομένα για τον ιό, επιβεβαιώνει ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε ανακοίνωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση