GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόκκινο Ποτάμι - Συγκλονίζει η Σοφία Αλεξανιάν: Δεν έχω χρήματα ούτε για μακαρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Σε απόγνωση βρίσκεται η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν. Η ηθοποιός που συμμετείχε στις σειρές «Κόκκινο Ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου» εξομολογή...

Σε απόγνωση βρίσκεται η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν. Η ηθοποιός που συμμετείχε στις σειρές «Κόκκινο Ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου»με την Τατιάνα Στεφανίδου, βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, όπως επίσης δεν μπορεί να διεκδικήσει οποιοδήποτε άλλο επίδομα όπως της ανεργίας.
«Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν πραγματικά μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Και ενημερωμένη από άλλους φίλους μου και συναδέλφους ηθοποιούς κατάλαβα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ γιατί είτε δεν τους το επιτρέπουν οι συμβάσεις τους διότι ήταν μιας άλλης κατηγορίας συμβάσεις, ακόμα και αυτοί που δούλευαν αν θέλουν να μπουν στην ΕΡΓΑΝΗ ή στην ανεργία. Δούλεψα σε δύο σίριαλ τελευταία, στο “Κόκκινο ποτάμι” και στο “Έλα στη θέση μου”. Στο “Κόκκινο ποτάμι” τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη, οπότε η εταιρεία αυτή βάση νόμου δεν μπορεί να με καλύψει και να με εντάξει γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους τον Μάρτιο, παρόλο που εκκρεμούν κάποια γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν. Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη, είμαι ανέκαθεν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Όταν έβαλα αυτό το βίντεο στο youtube υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μου προσφέρουν βοήθεια, κάποιοι να μου στείλουν χρήματα. Έχω πει στους ανθρώπους ότι δεν θέλω, νιώθω άσχημα, γιατί αισθάνομαι, σαν ένα είδος ζητιανιάς αυτό σε μια διαφορετική μορφή. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται και η στέρηση των χρημάτων, το να πάρεις χρήματα από έναν άνθρωπο, είναι τρομερός πόλεμος αυτό. Πώς θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος; Πώς θα φάει; Πώς θα πληρώσει το νοίκι του; Όταν λέμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν χρήματα για να φάμε μακαρόνια, δεν εννοούμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να φάω αστακό. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε δεν έχουμε χρήματα και πρέπει να μεριμνήσετε.
Είναι η πικρία, ενώ δηλαδή εργάστηκες, ξαφνικά βλέπεις ότι η σύμβασή σου ήταν έτσι που δεν μπορείς να καλυφτείς. Τίποτα, δεν υπάρχει για σένα βοήθεια, τέλος. Βρέθηκες μόνη σου κι εκτεθειμένη μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σε όλα μόνη σου. Δεν μπορώ ούτε να βγω να πάω να δουλέψω να μαζέψω λεφτά, ούτε μπορώ να διεκδικήσω μια βοήθεια από το κράτος, τίποτα. Ξαφνικά χαμένη», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Αλεξανιάν.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση