GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Δεν υπάρχει άνθρωπος στο γραφείο μου που να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με ΚΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει άνθρωπος στο γραφείο μου που να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με ΚΕΚ», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασί...

«Δεν υπάρχει άνθρωπος στο γραφείο μου που να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με ΚΕΚ», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης απαντώντας στις επικρίσεις της Αντιπολίτευσης για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης.

Χαρακτήρισε άδικες τις επικρίσεις καθώς όπως είπε, η κυβέρνηση ακούει, σέβεται και τιμά τους επιστήμονες και γι’ αυτό προχώρησε στην κατάργηση του προγράμματος της τηλεκατάρτισης μέσω KEK (voucher) και οι επιστήμονες θα λάβουν τα 600 ευρώ απευθείας.

Δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας συνεργάτης του που να συνεργάζεται άμεσα ή έμμεσα με ΚΕΚ και πως η διαδικασία τηλεκατάρτισης ήταν απόλυτα νόμιμη και έγινε με βάση το πλαίσιο που ήδη υπήρχε από την προηγούμενη κυβέρνηση για τα ΚΕΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, εντός της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση που θα ξεκαθαρίζει τον τρόπο πληρωμής των επιστημόνων και αναμένεται να λάβουν τα 600 ευρώ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Ανακοίνωσε επίσης, ότι την Τρίτη θα πληρωθούν τα 800 ευρώ πάνω από 105.000 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που είτε έκλεισαν είτε έχουν πληγεί, με το συνολικό κονδύλι να ανέρχεται σε 84 εκατ. ευρώ. Συνολικά έχουν πληρωθεί τα 800 ευρώ σε 686.000 εργαζόμενους.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση