Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ! Αλβανοί εγκλωβισμένοι στην ουδέτερη ζώνη στην Κακαβιά γιατί δεν τους δέχεται η χώρα τους...

Share it:
Μαρία Χατζηκρανιωτη.
Στα Γιάννενα χθες ξεφόρτωσαν, μουσουλμάνους, εν μέσω νύχτας, μην τους παρουν χαμπάρι οι Γιαννιωτες και τους πάρουν με τα παγούρια. Εν μέσω κορονοϊόυ ποιος κοροϊδεύει ποιον εσείς γεμίζετε την χώρα με αρρώστιες και κρούσματα, κατά τα άλλα θα περίμενε την ενημέρωση του, καλού και του κακού, βάλτε το βίντεο στην μούρη τους λοιπόν κι ας απαντήσει, κι ο καλός, κι ο κακός...

Ντροπή οι εκδρομείς που θέλουν να πάνε Έλληνες στον τόπο τους κι είναι δολιοι εσείς δεν είστε δολιοι που έχετε σπείρει τον κορονοϊό σε όλη την χώρα; Βαράτε παλαμάκια στους δύο καμπαλερος της ενημέρωσης ο γλυκούλης και ο κακός...

Δέσποινα Παπαστεργίου
Είναι Αλβανοί πολίτες που ταξίδεψαν από Αθήνα με το ΚΤΕΛ και δεν υπήρχε λεωφορείο για να συνεχίσουν με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για Κακαβιά και ήθελαν να πάνε με τα πόδια. Τελικά έφτασαν στα σύνορα και η Αλβανία δεν τους δεχόταν. Τα μμε των Ιωαννίνων το ανέφεραν. Αυτοί που παρουσιάζουν τέτοια βίντεο θα ήταν χρήσιμο να ενημερώνονται και να μην δημιουργούν εντυπώσεις λανθασμένες.


Georgia Karagianni 
Κι επειδή το χτεσινό post πήρε άλλη διάσταση...
Δεν θέλω χαρακτηρισμους δεν είμαστε ρατσιστες ούτε πολιτικοποιούμαστε .....
Το κοινοποίησα γιατί έχω ορισμενες αποριες!
Δεν ισχύει η καραντίνα γι’ αυτούς;
Δεν κολλάνε κορονοϊο αυτοί;
Κάποιοι λένε πως είναι Αλβανοί που έφτασαν με ΚΤΕΛ από την Αθήνα, δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα αυτό...
Έλληνες δεν είναι σίγουρα, αλλά ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, δεν είμαστε όλοι ίσοι σ’ αυτή τη χώρα;
Πως έφτασαν με ΚΤΕΛ;
Πως τους επιτράπηκε ενώ απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των 10 ατόμων;
Δεν γινετε έλεγχος;
Κι εν παση περιπτωσηηηη τα κανάλια αυτά γιατί δε τα δείχνουν ;;;;;
----------------------------------------
Παρότι από το μεσημέρι οι Ελληνικές Αρχές στην Κακαβιά –Τελωνείο και Αστυνομία- διεκπεραίωσαν την διαδικασία και φάνηκε ότι οι 54 υπήκοοι Αλβανίας θα ταξιδέψουν προς τις πατρίδες τους κάτι τέτοιο τελικά δεν έχει γίνει. Έτσι όλοι μένουν εγκλωβισμένοι στα όρια της ουδέτερης ζώνης καθώς νωρίτερα οι Αλβανικές αρχές κατέβασαν τις μεταλλικές μπάρες απαγορεύοντάς τους την είσοδο ενώ στο Αλβανικό τελωνείο μεταφέρθηκαν και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από το Αργυρόκαστρο.
Έτσι καταγράφεται το μοναδικό συμβάν για τα ευρωπαικά δεδομένα! Μία χώρα δεν ανοίγει τα σύνορά της για δικούς της πολίτες!
Οι 54 Αλβανοί έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στα Γιάννινα με απώτερο σκοπό να μεταβούν στην πατρίδα τους. Και οι 54 κατείχαν προσωρινή άδεια διαμονής στην Ελλάδα, τρίμηνης διάρκειας, η οποία λήγει και εκ των πραγμάτων έπρεπε να επιστρέψουν στην Αλβανία.
Πέντε που δεν κατείχαν άδεια έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία!
Οι ίδιοι όταν διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει λεωφορείο για να φτάσουν στην Κακαβιά επιχείρησαν να κινηθούν με τα πόδια.
Ωστόσο η αστυνομία τους εμπόδισε και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Σήμερα το πρωί και ύστερα από επικοινωνίες των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Αλβανίας φάνηκε ότι το θέμα λύνεται και έτσι οδηγήθηκαν στην Κακαβιά.
Το μεσημέρι η ελληνική πλευρά ολοκλήρωσε την διαδικασία και άνοιξε τα σύνορα ώστε να εισέλθουν στην Αλβανία.
Παρόλα αυτά η Αλβανική Κυβέρνηση φαίνεται άκαμπτη αρνούμενη μέχρι και τώρα να ανοίξει τα σύνορά της ώστε οι άνθρωποι αυτοί να φτάσουν στα σπίτια τους. Σημειώνεται ότι η Αλβανική Κυβέρνηση, πριν από δύο μέρες έλαβε νέα απόφαση απαγορεύοντας την είσοδο στην χώρα για όλους τους πολίτες και δέχεται μόνο εκείνους που φέρουν βεβαίωση από την Πρεσβεία ή το Προξενείο.
Έτσι έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα με τις μετακινήσεις Αλβανών πολιτών από την Ελλάδα προς την χώρα τους.
Share it:
Reactions:

Αποκαλύψεις

Κοινωνία

Μεταναστευτικό

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση