GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασμα Ντρογκμπά και Ετό για τον κορονοϊό: Πουτ@@@ς γιοί οι Αφρικανοί δεν είναι πειραματόζωα

Θέση για τις δηλώσεις δύο Γάλλων γιατρών, που πρότειναν να γίνουν ιατρικές δοκιμές στην Αφρική, για την παρασκευή θεραπείας και εμβολ...

Θέση για τις δηλώσεις δύο Γάλλων γιατρών, που πρότειναν να γίνουν ιατρικές δοκιμές στην Αφρική, για την παρασκευή θεραπείας και εμβολίου για τον κορονοϊό, πήραν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Σάμουελ Ετό και ο Ντεμπά Μπα.

Συγκεκριμένα οι τρεις τους, μιλώντας σε στα social media, χαρακτήρισαν ρατσιστικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις, με τον Ετό να γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του “Πουτ@@@ς γιοι, οι Αφρικανοί δεν πειραματόζωα”.

Ο Ντρογκμπά από την πλευρά του είπε αναφορικά με την πρόταση των γιατρών: “Είναι εντελώς αδιανόητο ότι πρέπει να προειδοποιήσουμε γι ‘αυτό. Η Αφρική δεν είναι εργαστήριο. Αυτές οι δηλώσεις είναι υποβαθμιστικές και πολύ ρατσιστικές. Βοηθήστε να σώσετε την Αφρική από τον κορονοϊό. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους Αφρικανούς ως ινδικά χοιρίδια. Είναι αηδιαστικό. Οι ηγέτες της Αφρικής έχουν την ευθύνη να προστατεύσουν τον λαό τους από τέτοιες φοβερές συνωμοσίες όπως αυτή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση