GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νέα απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

Νέα απάντηση στον Αντώνη Κανάκη για την κριτική περί "ξεδιάντροπης αντιγραφής" έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρ...

Νέα απάντηση στον Αντώνη Κανάκη για την κριτική περί "ξεδιάντροπης αντιγραφής" έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής που εμφανίστηκε σε live που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο instagram μίλησε για το περιστατικό και επιτέθηκε για άλλη μία φορά στον Αντώνη Κανάκη.

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους που κι αυτό θα είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους. «Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν είναι ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα πω, πω, τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρνααούτογλου.

«Αλλά το ό,τι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει25% και 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει ούτε κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, δεν υπάρχουν μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι; Δεν μπορούσα να βγω στις αρχές Σεπτεμβρίου και να πω γεια σας παιδιά, θέλω να κάνω μία εκπομπή... Μάλλον κάποιοι ξεχάσανε και την "πρίζα" ». Η πρίζα ήταν τρεις ανδρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε, πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άνδρες που σατιρίζουν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση