GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Ανησυχούμε ότι τα εργασιακά μέτρα που έχουν παρθεί θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση του άμεσου κινδύνου, το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο και στην επόμενη μέρα, ώστε ο λαός με τον αγώ...

Ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση του άμεσου κινδύνου, το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο και στην επόμενη μέρα, ώστε ο λαός με τον αγώνα του να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις αρνητικές επιπτώσεις και να ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι η πανδημία είναι ο καταλύτης αρνητικών εξελίξεων που συμβαίνουν ήδη στους χώρους δουλειάς με τις απολύσεις, την μείωση μισθών, την αναστολή συμβάσεων εργασίας και την εκ περιτροπής εργασία και τόνισε ότι αυτά ζητήματα πρέπει να αναδειχθούν. "Αυτά τα μέτρα έρχονται για να μείνουν. Δεν υπάρχει μέτρο που να πάρθηκε κάτω από ειδικές συνθήκες και να μην έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην έχει κατοχυρωθεί στην πράξη. Δεν πρέπει να μένουμε σιωπηλοί, δεν πρέπει να κλείσουν τα στόματα, πρέπει να αναδεικνύουμε αυτά τα ζητήματα", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας.

Για τους υγειονομικούς και τους επιστήμονες ανέφερε ότι το ΚΚΕ τους σέβεται για την πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά μέσα στα νοσοκομεία, αλλά και στα προαύλια, όταν αναδεικνύουν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την υγεία του λαού.

Σε ερώτηση περί πρόωρων εκλογών ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε ότι οι επιπτώσεις στην Ελλάδα θα είναι τεράστιες και για μεγάλο χρονικό διάστημα και πως αντικειμενικά η κυβέρνηση θα πρέπει να πει αν προτίθεται να βάλει τη χώρα σε νέα μνημόνια. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν σενάρια για ευρύτερες αστικές συγκλίσεις ανάμεσα σε κόμματα με ίδια κατεύθυνση όπως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ λέει από τώρα στο λαό να στηρίξει το Κόμμα που είναι σταθερά στο πλευρό του και να μη ακολουθήσει την πεπατημένη που μας έφερε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση