GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ένας πολύ καλός μου φίλος είναι διασωληνωμένος σε υπαίθριο νοσοκομείο

Καλεσμένη της εκπομπής «live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η γνωστή δημοσιογ...

Καλεσμένη της εκπομπής «live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Σουηδία μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και εμφανίστηκε ανήσυχη καθώς, όπως είπε, δεν έχουν παρθεί ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μία χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων μετρά μέχρι στιγμής 282 νεκρούς, με τα μέτρα να είναι χαλαρά και τα μαγαζιά ανοικτά. «Εδώ λειτουργούν τα πάντα σχεδόν κανονικά. Η Σουηδία αποτελεί εξαίρεση παγκοσμίως γιατί δεν έχει λάβει τόσο σκληρά μέτρα όπως οι άλλες χώρες. Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του δείχνει εμπιστοσύνη στους πολίτες και απλά πρότεινε να πάρουμε τις δικές μας ευθύνες, να κρατάμε μία απόσταση. Τα μαγαζιά εξακολουθούν να είναι ανοικτά», είπε χαρακτηριστικά.

«Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν βλέπουμε πολλά για τον κορονοϊό. Συζητάμε αρκετά την οικονομική κατάσταση και την επόμενη μέρα. Δύο χιλιάδες επιστήμονες έγραψαν ότι η κυβέρνηση παίζει ρώσικη ρουλέτα με ανθρώπινες ζωές», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Ένας πολύ καλός μου φίλος είναι διασωληνωμένος σε ένα υπαίθριο νοσοκομείο», εξομολογήθηκε, με τον Γρηγόρη να της εκφράζει τους φόβους της για το μέλλον στη χώρα.

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχω φίλους που μου λένε σταμάτα να βλέπεις ελληνική τηλεόραση, είναι τρομοκρατία αυτό το πράγμα»σημείωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τονίζοντας ότι έχει μπει εθελοντικά στην καραντίνα.

Κλείνοντας είπε ότι η κόρη της πηγαίνει κανονικά σχολείο και ότι τα σχολεία λειτουργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση