GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι ...

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι ενημερώθηκε από φίλους της ότι υπάρχει λογαριασμός που φέρει το όνομά της και φωτογραφία ίδια με εκείνη που έχει επιλέξει για τον προσωπικό της λογαριασμό. Η ίδια έκανε αναφορά και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν επίσης αναφορά για να κατέβει.

«Έχω άπειρα μηνύματα από φίλους μου για αυτόν τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε και παριστάνει εμένα. Έχει ίδια εικόνα προφίλ και λέει ότι είμαι εγώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη στη φωτογραφία που ανάρτησε.

Λίγο αργότερα, η Βάσω Λασκαράκη με instastory ενημέρωσε ότι και στο tik tok κυκλοφορούν ψεύτικοι λογαριασμοί δικοί της. «Ήθελα να σας πω ότι επειδή γίνεται ένας χαμός τις τελευταίες ημέρες με ψεύτικους λογαριασμούς που βγάζουν διάφορα στο instagram κυρίως, να σας πω ότι εκτός από τον δικό μου λογαριασμό που δημοσιεύω τα stories, τους λογαριασμούς, που έχω όλους τους followers, δεν έχω κανέναν άλλον λογαριασμό. Είναι ο μοναδικός λογαριασμός που έχω, γι' αυτό μη με ρωτάτε αν σας έχω στείλει από άλλο λογαριασμό... όχι. Τα στοιχεία θα σταλούν εκεί που πρέπει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Επίσης, θέλω να σας πω ότι δεν έχω κανέναν λογαριασμό στο tik tok που το ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχω κάνει λογαριασμό και δεν ξέρω αν θα κάνω. Πάντως, όλοι αυτοί οι λογαριασμοί που παριστάνουν εμένα, με δικά μου βίντεο, δικές μου φωτογραφίες, δεν είναι κανένας δικός μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση