GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Γιατρός προειδοποιεί: Όλοι είναι ευάλωτοι στον ιό, κανείς δεν είναι άτρωτος

Γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Ουαλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητεί από όλους να τηρούν τα μέτρα που έχουν ληφθε...

Γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Ουαλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητεί από όλους να τηρούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

"Η Μονάδα Εντατικής Φροντίδας του νοσοκομείου Royal Gwent στο Νιούπορτ όπου και εργάζομαι είναι γεμάτη από ασθενείς με κορονοϊό. Όλοι είναι ευάλωτοι στον ιό, κανείς δεν είναι άτρωτος. Όλοι είναι ευάλωτοι στον ιό και όχι μόνο οι ηλικιωμένοι όπως κάποιοι πιστεύουν. Η μονάδα μου είναι γεμάτη από ασθενείς ηλικίας από 20 έως 40 ετών", είπε η Ami Jones.

"Ελπίζουμε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του ιού θα βοηθήσουν στο να σταματήσει η διασπορά του. Όμως, όλοι πρέπει να τηρούν αυστηρά αυτά τα μέτρα. Πρέπει να μένουν σε κατ'οίκον περιορισμό, δεν βοηθούν οι κοινωνικές συναναστροφές. Περισσότερο φοβάμαι ότι θα προσβληθώ από τον ιό όταν είμαι για ψώνια στο σούπερ μάρκετ παρά στο νοσοκομείο. Γιατί όταν βρίσκομαι για ψώνια, υπάρχει αρκετός κόσμος και δεν ξέρω πόσοι από αυτούς για παράδειγμα πλένουν τακτικά τα χέρια τους", πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ:Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση