GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΑΪ: Πότε επιστρέφουν οι εκπομπές Μουτσινά - Λιάγκα

Οριστικά για μετά το Πάσχα μετατίθενται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι εκπομπές του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Λιάγκα. ...

Οριστικά για μετά το Πάσχα μετατίθενται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι εκπομπές του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Λιάγκα. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, συζήτησαν το ενδεχόμενο οι εκπομπές «Καλό μεσημεράκι»του Νίκου Μουτσινά και «μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» να επιστρέψουν άμεσα στο πρόγραμμα του καναλιού με διαφοροποιημένο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε ότι κάνει ένα συγκεκριμένο είδος αμιγώς ψυχαγωγικό και δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι διαφοροποιημένο εντάσσοντας ενημερωτικά στοιχεία. Ο παρουσιαστής και το κανάλι συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο το «Καλό μεσημεράκι» να αναβληθεί για αργότερα.

Ανάλογη απόφαση ελήφθη και για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ενώ στη ζώνη των 12:00 θα παραμείνει για την ώρα η αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των συντελεστών του «Μεσημέρι στον ΣΚΑΪ» εντάχθηκε στη ρύθμιση για προσωρινή αναστολή των συμβάσεών τους έως τις 20 Απριλίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, ενδέχεται να αξιοποιηθεί στην παρουσίαση μιας από τις υφιστάμενες έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση