GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφιακά και χωρίς μεγαρόσημο για την περίοδο της πανδημίας τα πιστοποιητικά των Δικαστικών Αρχών

Χωρίς μεγαρόσημο θα κατατίθενται οι αιτήσεις και θα εκδίδονται τα πιστοποιητικά των Δικαστικών Αρχών για όσο διαρκούν τα μέτρα για τη...

Χωρίς μεγαρόσημο θα κατατίθενται οι αιτήσεις και θα εκδίδονται τα πιστοποιητικά των Δικαστικών Αρχών για όσο διαρκούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού με κοινή απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Η απόφαση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα της συνεργασίας του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνου Αλεξανδρή, με σκοπό την απλούστευση της διαδικασίας αίτησης, έκδοσης και παραλαβής πιστοποιητικών που εκδίδουν τα δικαστήρια.

Το όφελος για τον πολίτη θα ανέρχεται στα 5 € ανά πιστοποιητικό – 3 € για την αίτηση και 2 € για κάθε αντίτυπο του πιστοποιητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση