GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Βαρουφάκη δεν έχω κανένα "πόνο"! Με την δημοσιογραφία και την αλήθεια έχω!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Εντάξει! 31 εκατομμύρια πήραν τα ΜΜΕ, να μην εφεύρουν και...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Εντάξει!
31 εκατομμύρια πήραν τα ΜΜΕ, να μην εφεύρουν και...
κάποιον αρχηγό αντιπολιτευόμενου κόμματος να στοχοποιήσουν;
Η μονοφωνία φαίνεται να είναι, τελικά, το ζητούμενο, για την ΝΔ,τον κυβερνητικό της εκπρόσωπο, όπως και για τον Αντιπρόεδρό της!
Στην υπηρεσία της "Δημοκρατίας" τους, μπήκαν και κάποιοι δημοσιογραφίσκοι με φρασεολογία και "επιχειρηματολογία", που ξεπέρασε σε λαϊκισμό και προεκλογικές περιόδους.
Κατηγορούμενος ο Βαρουφάκης, που μετακινήθηκε "παράνομα", από την Αθήνα, στο εξοχικό του! Δεν δέχθηκε, ούτε τον έλεγχο, ούτε τον ψεκασμό του αυτοκινήτου του.
Φρίκαρε ο μπάτσος, που τον ρώτησε, γιατί τον ελέγχει, αφού γνωρίζει ποιος είναι, φρίκαραν και κάποιοι τοπικοί άρχοντες, φρίκαραν οι κυβερνητικοί και τα ΜΜΕ.
Γιατί κύριοι;
Δεν γνωρίζετε τι προβλέπει το άρθρο 1 της ΚΥΑ, που απαγορεύει τις μετακινήσεις;
Διαβάστε για να μαθαίνετε!
"Ο περιορισμός δεν καταλαμβάνει μέλη της Κυβέρνησης, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, Ειδικούς Γραμματείς και Υπηρεσιακούς Γραμματείς , Βουλευτές, ∆ημάρχους Αντιδημάρχους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Συντονιστές Αποκεντρωμένων ∆ιοικήσεων, για μετακινήσεις που αφορούν στην άσκηση των καθηκόντων τους, όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό" κλπ, κλπ…
Με τον Βαρουφάκη δεν έχω κανένα "πόνο"! Με την δημοσιογραφία και την αλήθεια έχω!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση