GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ινδία: "Έσπασαν" την καραντίνα... για να κλάψουν έναν ταύρο

Περίπου 200 άνθρωποι αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα που επικρατούν στην Ινδία λόγω κορονοϊού και έτσι βγήκαν στον δρόμο για να πενθήσ...

Περίπου 200 άνθρωποι αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα που επικρατούν στην Ινδία λόγω κορονοϊού και έτσι βγήκαν στον δρόμο για να πενθήσουν έναν ταύρο.

Ο Μούλι πέθανε από γηρατειά την Κυριακή, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στους πιστούς που βγήκαν στον δρόμο για την κηδεία και μία λαμπερή νεκρώσιμη ακολουθία που περιελάμβανε βεγγαλικά, στο χωριό Μαντουράι στη νότια πολιτεία Ταμίλ Ναντού. Στην πολιτεία έχουν καταγραφεί 1.242 κρούσματα και 14 θάνατοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Ωστόσο, περίπου 200 άνθρωποι ήρθαν σε επαφή για το "αντίο" στον ιερό ταύρο, που ήταν τουλάχιστον 20 χρονών. Σύμφωνα με ντόπιο αξιωματούχο, στην κηδεία συμμετείχαν περίπου 30-50 άτομα ενώ αργότερα για να αποτίσουν φόρο τιμής συγκεντρώθηκαν έως 200 άνθρωποι. Στην αγροτική Ινδία οι ταφές ιερών ζώων, όπως ήταν ο συγκεκριμένος ταύρος δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο ενώ αν δεν ειχε ξεσπάσει η πανδημία,θα είχε τελεστεί μία κηδεία παρόμοια με φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση