GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Ψάχνουν σπίτι να στεγάσουν τον έρωτά τους στο Λος Άντζελες

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ ψάχνουν το κατάλληλο σπίτι για αγορά προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτα τους στο Λος Άντζελες. &q...

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ ψάχνουν το κατάλληλο σπίτι για αγορά προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτα τους στο Λος Άντζελες.

"Αναζητούν έπαυλη που να κοστίζει από 15 έως 20 εκατ. δολάρια με ωραία αρχιτεκτονική και να τους προσφέρει την απομόνωση που αναζητούν", είπε πηγή μιλώντας στο nypost.com.

Το ζευγάρι έχει εστιάσει τις έρευνες του στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς και του Μπρέντγουντ. Ένα από τα σπίτια για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι στο Μπέβερλι Χιλς. Το οίκημα που αυτή τη στιγμή δεν πωλείται διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια.

Ένα άλλο σπίτι που τους κίνησε το ενδιαφέρον βρίσκεται στην περιοχή του Μπρέντγουντ και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, κελάρι, πισίνα, σπα και μπάρμπεκιου. Και αυτό το ακίνητο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση