GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Μαραντόνα για το "χέρι του Θεού" που θα συζητηθεί

Σε ρυθμούς… καραντίνας λόγω κορονοϊού και η Αργεντινή, οπότε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας έχει προσφέρει στο κοινό δημοσιογραφι...

Σε ρυθμούς… καραντίνας λόγω κορονοϊού και η Αργεντινή, οπότε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας έχει προσφέρει στο κοινό δημοσιογραφικό υλικό από το αρχείο, προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του.

Έτσι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα «ανακρίθηκε» για το περίφημο γκολ κόντρα στην Αγγλία το 1986 στο Μεξικό, που χαρακτηρίστηκε ως «χέρι του Θεού» και αποκάλυψε ιστορίες που εκτυλίχθηκαν ακριβώς μετά το γκολ.

«Είχε μια ιδέα. Να βάλω το χέρι μου στο κεφάλι μου. Όταν προσγειώθηκα, είδα την μπάλα στα δίχτυα και φώναζα “γκολ, γκολ”. Ο Σέρχιο Μπατίστα ήρθε τρέχοντας πάνω μου και μου είπε: “Όντως το έβαλες με το χέρι σου;”. Τότε, του είπα: “Σκάσε, παλιομ… και απλά αγκάλιασέ με”.

Ήρθε και ο Βαλντάνο και μου λέει: “Μην μου πεις ότι αυτό ήταν το χέρι σου”. Και του απάντησα το ίδιο πράγμα: “Θα σου πω αργότερα, Βαλντάνο. Σταμάτα να μου σκοτίζεις τα αρχ…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση