GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σάλος με σκίτσο του γερμανικού υπουργείου Υγείας που δείχνει την Ελλάδα ως... παιδί της Τουρκίας - ΦΩΤΟ

“Πόλεμος” ξέσπασε στα social media μετά την ατυχή έμπνευση του γερμανικού υπουργείου Υγείας, γκάφα ολκής για πολλούς, να παρουσιάσει ...

“Πόλεμος” ξέσπασε στα social media μετά την ατυχή έμπνευση του γερμανικού υπουργείου Υγείας, γκάφα ολκής για πολλούς, να παρουσιάσει σε σκίτσο την Ελλάδα ως “κόρη” της “μαμάς” Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας εικονογράφησε ατυχώς πληροφοριακό υλικό σε 16 γλώσσες για τον κορονοϊό και αυτό γιατί απεικόνιζε τη μαμά «Τουρκία», μια γυναίκα που συμβολίζει τη γειτονική μας χώρα να κρατάει από το χέρι το μικρό παιδάκι «Ελλάδα», ένα κοριτσάκι με την ελληνική σημαία, κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες.

Στο twitter προκλήθηκε «πόλεμος» ανάμεσα σε Τούρκους (σ.σ. που πανηγύριζαν χωρίς λόγο) και Ελληνες (σ.σ. που αποκαθιστούσαν την ιστορική αλήθεια) αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο που απόρησε εκτός των άλλων πώς είναι δυνατόν η Τουρκία να απεικονίζεται υπέρμαχος κατά του κορονοϊού την στιγμή που που οι επιδόσεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας υστερούν κατά πολύ αυτών της Ελλάδας.

Τελικά τo επίμαχο PDF αποσύρθηκε κακήν-κακώς.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση