GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Παπαδόπουλου - Δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά

Καλεσμένη της εκπομπής «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Ράντου. Η αγαπη...

Καλεσμένη της εκπομπής «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πως η ίδια βιώνει την καραντίνα στο σπίτι και αποκάλυψε ότι ενώ δεν ήξερε να μαγειρεύει, με τη βοήθεια της κόρης της τα κατάφερε. «Εκπαιδεύομαι, τώρα θα με μάθει να φτιάχνω και καλτσούνια. Η κόρη μου ξέρει να μαγειρεύει τα πάντα. Η κόρη μου τα έμαθε από τη μητέρα μου, πηδήσαμε μία γενιά και τα μάθαινε πρώτα η κόρη μου. Η δική μας η γενιά ήταν λίγο ότι η κουζίνα είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσουμε από μέσα, πρέπει να την βλέπουμε απ' έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την απομόνωση στο σπίτι, η Ελένη Ράντου είπε ότι «είναι μία τρέλα αυτό που ζούμε. Ξεκίνησα με τις ντουλάπες, με την καθαριότητα, μετά άρχισα το διάβασμα, μετά τις ταινίες, μετά άρχισα διατροφές και πέρασα και ένα στάδιο που είναι κοντινό, άρχισε να μου αρέσει και τρόμαξα πάρα πολύ», ενώ εξήγησε πως δεν μπορεί να απομονωθεί καθώς στο σπίτι της εκτός από εκείνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, μένει και η μητέρα της αλλά και οι γυναίκες που τη φροντίζουν.
«Δεν έχω νιώσει μοναξιά. Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει ο καθένας να συνταιριάξει με τα χούγια του άλλου, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δείξεις κατανόηση, πρέπει να εξαντλήσεις την υπομονή σου, πρέπει να το φιλοσοφήσεις, πρέπει να πεις ότι είναι μία συνθήκη που αυτήν έχουμε, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές, όταν δεν έχει επιλογές κάθεται και το "τρώει" και λέει αυτό είναι μονόδρομος», τόνισε η Ελένη Ράντου.
«Ένα πράγμα που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει κουράγιο. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, είμαστε χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω να δω που θα πάει. Όποιος κάνει σχέδια αυτόν τον καιρό, τα σχέδια γκρεμίζονται. Ας ζούμε την κάθε μέρα με αυτό που μας φέρνει», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση