GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Άνοιξαν "πόλεμο" με τα βρετανικά ταμπλόιντς - Τι αναφέρουν σε επιστολή τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κόβουν κάθε δεσμό με τα βρετανικά ταμπλόιντς. Το ζευγάρι εξέδωσε χθες μια αυστηρή επιστολή, στην ...

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κόβουν κάθε δεσμό με τα βρετανικά ταμπλόιντς. Το ζευγάρι εξέδωσε χθες μια αυστηρή επιστολή, στην οποία αναφέρουν ότι δεν θα έχουν καμία επαφή με τις εφημερίδες. Η νέα πολιτική του ζευγαριού, που εγκατέλειψε το παλάτι και τις βασιλικές υποχρεώσεις τους, θα είναι αυτή της μηδενικής ανοχής και του μηδενικού συσχετισμού. Δεν θα υπάρχει καμία συνεργασία με τους συντάκτες τεσσάρων μεγάλων βρετανικών εφημερίδων έπειτα από χρόνια ψευδών και αλλοιωμένων ειδήσεων, αναφέρει η εφημερίδα The Guardian.

“Είναι βαθύτατα ανησυχητικό ότι μια μερίδα των μίντια που ασκεί μεγάλη επιρροή, κατά την πάροδο των ετών, έχει προσπαθήσει να απομονώσει τους εαυτούς τους από το αναλάβουν τις ευθύνες και να λογοδοτήσουν για όσα λένε ή εκτυπώνουν - ακόμα και όταν το γνωρίζουν ότι είναι παραμορφωμένο, ψευδές ή υπερβολικά προσωπικό", έγραψε το ζευγάρι στην επιστολή που έστειλε σε The Daily Mail, The Sun, Daily Mirror και Daily Express.

“Όταν κάποιος απολαμβάνει την εξουσία χωρίς υπευθυνότητα, η εμπιστοσύνη που δείχνουμε όλοι μας σε αυτή την βιομηχανία, που χρειαζόμαστε, υποβαθμίζεται.

“Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είδαν γνωστούς αλλά και εντελώς αγνώστους να βρίσκονται στο επίκεντρο και να βλέπουν να γίνονται οι ζωές τους "φύλλο και φτερό" χωρίς λόγο, παρά για να αυξηθούν τα έσοδα μέσω κουτσομπολιών" τονίζει το ζευγάρι.

Τα τέσσερα ταμπλόιντς δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις από το ζευγάρι και πιθανότατα θα απαγορεύεται να παρευρεθούν σε εκδηλώσεις ή διοργανώσεις της Μέγκαν και του Χάρι. Όπως διευκρίνισαν αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με το να αποφύγουν την κριτική. "Δεν θέλουν να αποκλείσουμε τη δημόσια συζήτηση ούτε να κάνουμε λογοκρισία στη σωστή δημοσιογραφία. Τα μίντια έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ρεπορτάζ και να έχουν άποψη για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, είτε είναι καλή είτε είναι κακή. Αλλά δεν μπορεί να βασίζεται σε ψέματα".

Η Μέγκαν Μαρκλ υπέβαλε μήνυση στην The Daily Mail το 2019 για τη δημοσίευση ενός προσωπικού γράμματος, το οποίο είχε στείλει στον πατέρα της μετά τον γάμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση