GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτόπουλος: Το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο - ΒΙΝΤΕΟ

"Βρίσκομαι σήμερα στο συνοριακό φυλάκιο εδώ στις Καστανιές Έβρου όπου είχα την τιμή να συνοδεύσω την κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δη...

"Βρίσκομαι σήμερα στο συνοριακό φυλάκιο εδώ στις Καστανιές Έβρου όπου είχα την τιμή να συνοδεύσω την κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στην επίσκεψη της εδώ προκειμένου να τιμήσει αυτές και αυτούς που φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί τα σύνορα της πατρίδας και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

"Σπεύδω να πω τα εξής. Φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν πολύ διαφορετική και εορτάζουμε σήμερα το Πάσχα των Ελλήνων ίσως όπως δεν το έχουμε ξαναγιορτάσει ποτέ ως τώρα, πιο απομονωμένοι κατά τρόπο πιο εσωτερικό, ίσως όμως και πιο έντονο και ουσιαστικό που μας πιο κοντά στο βαθύ νόημα του. Δηλαδή, ότι η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο", σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

"Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ από αυτόν εδώ τον τόπο όπου φυλάχθηκαν και φυλάσσονται τα σύνορα της πατρίδας από τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια τους ακρίτες του Έβρου, Χρόνια Πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη Ελλάδα".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση