GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πρώτοι θάνατοι στο Τσαντ

Η κυβέρνηση του Τσαντ ανακοίνωσε χθες Τρίτη τους δύο πρώτους θανάτους ασθενών οι οποίοι είχαν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό. Σε δελτί...

Η κυβέρνηση του Τσαντ ανακοίνωσε χθες Τρίτη τους δύο πρώτους θανάτους ασθενών οι οποίοι είχαν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.

Σε δελτίο Τύπου από αυτά που δίνει τακτικά στη δημοσιότητα για να ενημερώνει για την πορεία της πανδημίας, το υπουργείο Υγείας κάνει λόγο για δύο θανάτους εξαιτίας της COVID-19, χωρίς να δίνει άλλες διευκρινίσεις, καθώς και συνολικά 52 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 από τη 19η Μαρτίου, όταν εντοπιζόταν το πρώτο κρούσμα στη χώρα της Αφρικής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, 19 από αυτούς τους 52 ασθενείς ιάθηκαν.

Οι αρχές στο Τσαντ δεν έχουν επιβάλει κανένα μέτρο περιορισμού μέχρι σήμερα. Το υπουργείο Υγείας συστήνει στους πολίτες να φορούν μάσκες και γάντια σε δημόσιους χώρους, κάτι όμως που δεν είναι υποχρεωτικό στη χώρα των περίπου 14 εκατομμυρίων κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση