GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο Δήμαρχος Ρεθύμνου για την κοσμοσυρροή στην παραλιακή της πόλης - ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του Δημάρχου Ρεθύμνου προκάλεσε η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης το Σάββατο, πάρα τα μέτρα...

Την αντίδραση του Δημάρχου Ρεθύμνου προκάλεσε η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης το Σάββατο, πάρα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για περιορισμό της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μικροί και μεγάλοι περπατούσαν χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και χωρίς να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης.

Την εικόνα της παραλιακής σχολίασε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να κλείσει η παραλία, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τον Βόλο.

Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφία στα social media όπου στην ανάρτησή του αναφέρει: «Δυστυχώς... σημερινή εικόνα του παραλιακού μας μετώπου... Τελικά είμαστε τυχεροί όχι πειθαρχημένοι.... Δεν περνάει μάλλον από κανενός το μυαλό η πιθανότητα να ΚΛΕΙΣΕΙ η παραλία, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο κλπ. Τελικά μήπως είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ της καλής μας τύχης»; ανέφερε στην ανάρτησή του, ανεβάζοντας και την παρακάτω φωτογραφία.

Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση