GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Αντριάνο Γκαλιάνι για τους Ντελ Πιέρο και Ρονάλντο

Ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν και δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από το 1986 έως το 2017, Αντριάνο Γκαλιάνι ρωτήθηκε από το δίκτ...

Ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν και δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από το 1986 έως το 2017, Αντριάνο Γκαλιάνι ρωτήθηκε από το δίκτυο «Sky Italia» αν μετανιώνει για κάποια κίνηση που δεν έκανε, όσο βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση.
«Πραγματικά μετανιώνω για δύο παίκτες: Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μας προτάθηκε για πέντε εκατομμύρια ευρώ από την Πάντοβα, αλλά δεν πειστήκαμε, ήταν πολλά χρήματα για ένα πολύ νεαρό παιδί. Και μετά πήγε στην Γιουβέντους» υποστήριξε ο Γκαλιάνι για τον πρώην σταρ της Γιουβέντους.
«Ο άλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και σε αυτή την περίπτωση, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ζήτησε ένα πολύ υψηλό ποσό για ένα παιδί μόλις 16 ετών» αποκάλυψε ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μίλαν για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.
Ο Γκαλιάνι παραδέχθηκε ότι προσέγγισε πολλές φορές τον Φραντσέσκο Τότι, «αλλά δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Ρόμα», ενώ για προπονητές που βρέθηκαν κοντά στην Μίλαν, ήταν επίσης αποκαλυπτικός.
«Ο Σάρι (σ.σ. προπονητής της Γιουβέντους) βρέθηκε ένα βήμα από την Μίλαν. Ο Πεπ (Γκουαρντιόλα) δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά. Τον πήρα τηλέφωνο μερικές φορές την σεζόν που έμεινε εκτός πάγκων, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν ποτέ κοντά» επισήμανε για τον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση