GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τον Β. Αντώναρο: «ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ!»

Evangelos Antonaros Το θράσος της εταιρίας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ δεν έχει όρια. Την περασμένη Τρίτη σας είχα ενημερώσει για μια παραγγελία που είχ...

Evangelos Antonaros
Το θράσος της εταιρίας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ δεν έχει όρια.
Την περασμένη Τρίτη σας είχα ενημερώσει για μια παραγγελία που είχα κάνει και είχα πληρώσει στις 28/3 με ρητή δέσμευση παραδοσης στισ 31/3.
Η παράδοση τη συγκεκριμένη μέρα δεν έγινε ποτέ. Στα τηλεφωνήματα μου με παρέπεμπε η Κωτσοβολος στην μεταφορική Γενική και ξανά πάλι πίσω. Ετσι ακύρωσα τηλεφωνικα την παραγγελία κι έκανα σχετική καταγγελία στο facebook αλλά και στο σαιτ τηε εταιρίας όπου η καταγγελία μου εξαφανισθηκε εν ριπη οφθαλμού. Προφανώς δεν τους αρεσε.
Τους έστειλα και μηνυμα στο οποίο μου απάντησαν σχεδον αμέσως ζητώντας περισσότερες πληροφορίες. Τους τις έδωσα γράφοντας ότι παραιτούμαι απο την παράδοση και ακυρώνω την παραγγελία απαιτωντας άμεση πίστωση του αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού στην πιστωτική καρτα. Μου απάντησαν ότι αποστέλλουν το 'αιτημα μου στο αρμόδιο τμήμα" — ότι κι αν συμβαίνει αυτή η ανοησία. Κι από τότε σιωπή.
Αποτελεσμα: Μέχρι σήμερα πρίν απο μισή ωρα τα χρήματα δεν είχαν πιστωθεί. Οπότε εχω αρχισει να αναζητώ τον δικηγόρο μου...
Αλλά η ωραία αυτή ιστορία έχει μια περίεργη συνέχεια: Πριν 20 λεπτά χτυπάει το κουδούνι. Ανοιγω. Μεταφορέας με τεραστιο δέμα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Δεν υπογράφω φυσικά τίποτε και λέω στον ανθρωπο να την πάρει πίσω γιατι έχω ακυρώσει την παραγγελία.
Στο μεταξύ: Εντός 72 ωρών αλλη μικρή εταιρία μου παρέδωσε το αντικείμενο που ήθελα με αξιεπαινη ακρίβεια στον χρόνο παράδοσης που ειχε συμφωνηθεί. Με έκανε πελάτη της.
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Και προτρέπω όλους να κοινοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση