GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν όλα τα σχολεία - ΒΙΝΤΕΟ

Για το πώς και αν θα ανοίξουν τα σχολεία με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με...

Για το πώς και αν θα ανοίξουν τα σχολεία με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο προέδρος της ΟΛΜΕ, Θεδώρος Τσούχλος.

«Κατ' αρχήν πρέπει να ανοίξει αναγκαστικά η Γ' Λυκείου γιατί το υπουργείο, όπως γνωρίζετε, έχει κάνει μία σημαντική περικοπή της ύλης, αλλά υπάρχουν σχολεία που βρίσκονται ακόμη και πίσω απ' αυτή την ύλη», επισήμανε ο κ. Τσούχλος εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με την ύλη και την αργοπορία του υπουργείου στο να πάνε οι αναπληρωτές καθηγητές στα σχολεία.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τον προβληματισμό της ΟΛΜΕ για την υγειονομική ασφάλεια που θα υπάρχει για μαθητές και καθηγητές με την επιστροφή στα σχολεία έπειτα από την πανδημία.

Καταλήγοντας, υποστήριξε πως δεν είναι εφικτό να ανοίξουν όλα τα σχολεία. «Είναι δύσκολο», επισήμανε και εξήγησε: «Σκεφτείτε ότι όταν σε ένα σχολείο με την αραίωση έχουμε τάξεις κατειλημμένες, αν το διαιρέσουμε αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση