GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπόρις Τζόνσον: Η σύντροφός του τον ενθαρρύνει με υπερηχογραφήματα του αγέννητου παιδιού τους

Ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται ακόμη και η κατάστασή του βελτιώνεται, η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς τον ενθαρρ...

Ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται ακόμη και η κατάστασή του βελτιώνεται, η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς τον ενθαρρύνει στέλνοντάς του τα υπερηχογραφήματα από το αγέννητο παιδί τους. Ο Τζόνσον πλέον μπορεί και περπατά μέσα στο νοσοκομείο αναρρώνοντας σταδιακά.

Η Σίμοντς, σύμφωνα με τη Sun, ανησυχεί πάρα πολύ και "προτρέπει τον Μπόρις να γίνει καλά για χάρη του αγέννητου παιδιού τους". Πέρα από τα υπερηχογραφήματα, του στέλνει και επιστολές. Ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, ανέφερε, "Μιλησε στους γιατρούς και ευχαρίστησε όλη την ομάδα για την εξαιρετική φροντίδα που του προσφέρουν. Οι σκέψεις του είναι με όσους έχουν αρρωστήσει με αυτήν τη φοβερή νόσο".

Σε ανακοίνωση του γραφείο του, αναφέρεται πως ο Βρετανός πρωθυπουργός κάνει «πολύ καλή πρόοδο» στην ανάρρωσή του. «Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολύ καλή πρόοδο» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση