GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπουδαία κίνηση από τους παίκτες της Ρόμα: Μένουν απλήρωτοι τέσσερις μήνες για να βοηθήσουν τον σύλλογο

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Ρόμα συμφώνησαν να μην λάβουν τους μισθούς τεσσάρων μηνών, προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο ...

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Ρόμα συμφώνησαν να μην λάβουν τους μισθούς τεσσάρων μηνών, προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο να ξεπεράσει με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

Η Serie A έχει αναστείλει τη λειτουργία της από τις 9 Μαρτίου και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε κι αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή του Πάσχα η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έκανε γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές της θα «παραιτηθούν» από τους μισθούς που έχουν να λαμβάνουν από τον Μάρτιο έως και το τέλος Ιουνίου.

Επίσης, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα συνεισφέρουν για να συγκεντρωθούν οι μισθοί των υπόλοιπων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο «δίχτυ ασφαλείας» που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασφαλιστούν οι μηνιαίες απολαβές τους.

«Πάντοτε μιλάμε για την ενότητα που επικρατεί στη Ρόμα και ο εθελοντισμός να "κοπεί" ο μισθός των παικτών, προπονητικού τιμ και του προσωπικού για το υπόλοιπο της περιόδου αποδεικνύει ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των «Ρωμαίων», Γκούιντο Φιένγκα.«Ο αρχηγός της ομάδας, Εντίν Τζέκο, όλοι οι παίκτες και ο προπονητής, Πάουλο Φονσέκα, απέδειξαν ότι καταλαβαίνουν τι περνά ο σύλλογος και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια χειρονομία τους προς τους υπαλλήλους», πρόσθεσε ο παράγοντας της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση